top of page
Foredrag med Ole H.B Andreesen. Fra tårn til torv – samtale i gulvhøjde
 • Foredrag: Fra tårn til torv – samtale i gulvhøjde

  Vores demokrati er bygget på, at vi forstår at tale med hinanden. Og lytte til hinanden.

   

  Men den demokratiske samtale er under pres, og der er nogen, der tror, at en demokratisk debat mere handler om at vinde og tvære sin 'modstander' ud end om at opnå noget sammen. Dermed bliver vi alle tabere.

   

  I sit foredrag kommer Ole H.B. Andreesen ind på samtalens dna: hvad er der brug for, hvis en samtale skal føre til noget – mere viden, forståelse, handling – og foredraget indeholder masser af mulighed for at prøve det af i små, styrede samtaler i en levende, humoristisk og lærende kombination.

  • Om personen:

   Ole H.B. Andreesen har en omfattende karriere inden for medieverden, og han trækker på et arbejdsliv fra både avisredaktioner, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, højskoleverdenen og som selvstændig journalist, kursusleder og foredragsholder.

   Ole H.B. Andreesen har også været med til at skrive lærebøger i offentlig administration, udvikle pædagogiske værktøjer - og så har han været ordstyrer og moderator på et utal af begivenheder som vælgermøder, foredrag og andre events.

   Ole H.B. Andreesen synger i et herreensemble, så han kan godt synge for på en fællessang.

  • "Det med småt"

   Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

   Foredragsholder er bosiddende i Kolding, Sønderjylland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  • Udtalelse

   Askov Bylaug har gennem flere år arrangeret en Samtaleuge, hvor en af ugens begivenheder har været en samtalecafé - Den Demokratiske Samtale - hvor Ole Andreesen på fornemmeste vis har faciliteret samtaler mellem byens borgere om aktuelle emner.

   Charlotte Aagaard Nielsen, Askov Bylaug

  bottom of page