top of page

Sammen når vi dine foredrags-projekter ! 

Foredragsformidler & Professionel networker

Efter 15 år i Forsvaret og en dobbeltbachelor i marketing og management fra IBA Kolding,  har jeg som indehaver af Foredrag i fokus, nu valgt at hoppe over på den anden side af hegnet og bevæge mig ud i det civile arbejdsliv. 

Jeg er i høj grad drevet af projekter, hvor jeg kan bruge min brede erfaring fra 4 udsendelser, arbejdet med efterretninger og deltagelse i IBA's case competition team i en helhed.

Hvordan netop disse elementer spiller max sammen, når jeg formidler og udvikler foredrag  i samarbejde med dig, hænger sådan her sammen:

  • Mine udsendelser har gjort mig kniv skarp på projekter og i at arbejde med et intensivt fokus på opgaveløsning. Dette ser jeg som en unik kombi, når der skal formidles foredragholdere.

  • Mit speciale i at lave efterretninger, har gjort mig opmærksom på mennesker og detaljer, hvilket giver mig nogle fordele når jeg skal lære dig og dit foredrag at kende.

  • Min deltagelse i cace competition har lært mig utrolig meget om strategisk tænkning og hvordan man får det bedste udbytte ud af enhver given forretningssituation/relation. Hvilket kan bidrage til mere end blot at formidle et givent foredrag.

Som allerede sagt, så får vi dine foredragsprojekter i mål. Hvad enten du skal udvikle dig som foredragsholder, skal bookes eller sidder og planlægger dit kommende foredragsarrangement.

IMG_2573.jpg

Du er velkommen til at kontakte mig 

Har du spørgsmål til stort eller småt, er du velkommen til at ringe til mig.

bottom of page