top of page

Den, der fortæller historien, bestemmer.

 

Sådan er det også i vores helt almindelige liv, hvor vi selv er hovedpersonen - og alle liv er værd at fortælle om.

 

I foredraget kommer Ole H.B. Andreesen ind på vigtighed af at fortælle sin livshistorie, og hvad det kan betyde både for dig og for de pårørende, og han vil pege på nogle af de enkle skridt, der kan føre dig i retning af at fortælle – måske skrive – din livshistorie.

 

Foredraget indeholder meget humor og er også konkret, blandt andet med små, praktiske 'øvelser', så du kan opleve, at erindringerne ikke nødvendigvis er langt væk. Selv om det er længe siden.

 

Foredraget er perfekt for mennesker med et levet liv samt en lyst til at se tilbage - og frem - så man selv kan være med til at sætte rammerne for historien om sit liv.

Foredrag: Bliv hovedperson i din egen livshistorie

  • Ole H.B. Andreesen har en omfattende karriere inden for medieverden, og han trækker på et arbejdsliv fra både avisredaktioner, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, højskoleverdenen og som selvstændig journalist, kursusleder og foredragsholder.

    Ole H.B. Andreesen har også været med til at skrive lærebøger i offentlig administration, udvikle pædagogiske værktøjer - og så har han været ordstyrer og moderator på et utal af begivenheder som vælgermøder, foredrag og andre events.

    Ole H.B. Andreesen synger i et herreensemble, så han kan godt synge for på en fællessang.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page