top of page
Foredrag med Ole H.B Andreesen. Bliv hovedperson i din egen livshistorie
 • Foredrag: Bliv hovedperson i din egen livshistorie

  Den, der fortæller historien, bestemmer.

   

  Sådan er det også i vores helt almindelige liv, hvor vi selv er hovedpersonen - og alle liv er værd at fortælle om.

   

  I foredraget kommer Ole H.B. Andreesen ind på vigtighed af at fortælle sin livshistorie, og hvad det kan betyde både for dig og for de pårørende, og han vil pege på nogle af de enkle skridt, der kan føre dig i retning af at fortælle – måske skrive – din livshistorie.

   

  Foredraget indeholder meget humor og er også konkret, blandt andet med små, praktiske 'øvelser', så du kan opleve, at erindringerne ikke nødvendigvis er langt væk. Selv om det er længe siden.

   

  Foredraget er perfekt for mennesker med et levet liv samt en lyst til at se tilbage - og frem - så man selv kan være med til at sætte rammerne for historien om sit liv.

  • Om personen:

   Ole H.B. Andreesen har en omfattende karriere inden for medieverden, og han trækker på et arbejdsliv fra både avisredaktioner, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, højskoleverdenen og som selvstændig journalist, kursusleder og foredragsholder.

   Ole H.B. Andreesen har også været med til at skrive lærebøger i offentlig administration, udvikle pædagogiske værktøjer - og så har han været ordstyrer og moderator på et utal af begivenheder som vælgermøder, foredrag og andre events.

   Ole H.B. Andreesen synger i et herreensemble, så han kan godt synge for på en fællessang.

  • "Det med småt"

   Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

   Foredragsholder er bosiddende i Kolding, Sønderjylland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  bottom of page