top of page
  • Hvordan bliver en nyhed egentlig til en nyhed?
  • Hvorfor fortæller medierne historierne, som de gør?
  • Hvad sker der med en historie, efterhånden som dagen går?
  • Hvordan ser der egentlig ud i det journalistiske maskinrum?

 

Ole H.B. Andreesen tager dig med ind bag tæppet til nyhedsredaktionernes hverdag, og med afsæt i et brandaktuelt emne bliver deltagerne udfordret på deres opfattelse af, hvordan medierne arbejder, hvordan journalister tænker, hvad pressen kan og ikke kan.

 

I et komprimeret nyhedsdøgn på seks timer med oplæg, debat, praktisk arbejde, refleksion og 'benspænd' kommer deltagerne på egen krop til at arbejde med deadline, ideudvikling, læsere – og alt hvad der i øvrigt kendetegner hverdagen på en nyhedsredaktion.

 

Forløbet er godt som workshop og til undervisning på højskoler og gymnasier. Det indeholder konkrete, korte oplæg, praktisk arbejde, evaluering og 'benspænd' undervejs - præcis som en arbejdsdag på et medie gør det.

Workshop: Nyhedsdøgnet

  • Ole H.B. Andreesen har en omfattende karriere inden for medieverden, og han trækker på et arbejdsliv fra både avisredaktioner, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, højskoleverdenen og som selvstændig journalist, kursusleder og foredragsholder.

    Ole H.B. Andreesen har også været med til at skrive lærebøger i offentlig administration, udvikle pædagogiske værktøjer - og så har han været ordstyrer og moderator på et utal af begivenheder som vælgermøder, foredrag og andre events.

    Ole H.B. Andreesen synger i et herreensemble, så han kan godt synge for på en fællessang.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page