top of page
Foredrag med Ole H.B Andreesen.
 • Workshop: Nyhedsdøgnet

  • Hvordan bliver en nyhed egentlig til en nyhed?
  • Hvorfor fortæller medierne historierne, som de gør?
  • Hvad sker der med en historie, efterhånden som dagen går?
  • Hvordan ser der egentlig ud i det journalistiske maskinrum?

   

  Ole H.B. Andreesen tager dig med ind bag tæppet til nyhedsredaktionernes hverdag, og med afsæt i et brandaktuelt emne bliver deltagerne udfordret på deres opfattelse af, hvordan medierne arbejder, hvordan journalister tænker, hvad pressen kan og ikke kan.

   

  I et komprimeret nyhedsdøgn på seks timer med oplæg, debat, praktisk arbejde, refleksion og 'benspænd' kommer deltagerne på egen krop til at arbejde med deadline, ideudvikling, læsere – og alt hvad der i øvrigt kendetegner hverdagen på en nyhedsredaktion.

   

  Forløbet er godt som workshop og til undervisning på højskoler og gymnasier. Det indeholder konkrete, korte oplæg, praktisk arbejde, evaluering og 'benspænd' undervejs - præcis som en arbejdsdag på et medie gør det.

  • Om personen:

   Ole H.B. Andreesen har en omfattende karriere inden for medieverden, og han trækker på et arbejdsliv fra både avisredaktioner, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, højskoleverdenen og som selvstændig journalist, kursusleder og foredragsholder.

   Ole H.B. Andreesen har også været med til at skrive lærebøger i offentlig administration, udvikle pædagogiske værktøjer - og så har han været ordstyrer og moderator på et utal af begivenheder som vælgermøder, foredrag og andre events.

   Ole H.B. Andreesen synger i et herreensemble, så han kan godt synge for på en fællessang.

  • "Det med småt"

   Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

   Foredragsholder er bosiddende i Kolding, Sønderjylland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  bottom of page