top of page

Han stod bag flere radioprogrammer om danske soldater på Radio24syv og var hovedperson i DR1- dokumentaren “Jimmys Krig”, der handlede om krigen i Afghanistan.

 

I 2023 udgav han bogen “Civilian Survival Guide”, som indeholder 14 kapitler med gode råd til nye og gamle veteraner i overgangen fra soldat til civil.

 

Jimmy Solgaards foredrag er en ærlig fortælling om at komme hjem fra krig, lave journalistik om krig og finde sig selv udenfor hegnet.

 

Udenfor Hegnet - En soldat vender hjem fra krig

  • Jimmy Solgaard er kampsoldat, journalist og anlægsgartner. I den rækkefølge.

    Jimmy fortæller om sine oplevelser i krig og hvordan han han har arbejdet sig igennem disse oplevelser til hvor han står i dag.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

    Foredragsholder er bosiddende i Ringsted, Sjælland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page