top of page

Elisabeth Amalthiea Delrey,  er kørelærer til dagligt, men også det man kalder influencer på TikTok.

 

Hun startede på mediet i 2020, og  har en følgeskare på mere end 70.700 på kanalen @trafikalkærlighed. Denne kanal er en køreskolekanal med råd og tips, videoer med elever sjov og ballade og en masse svar på spørgsmål om kørsel.

 

Derudover i 2021 startede hun en privat kanal, der nu har 68.00 på @delreyfamily. Her dele Elisabeth  både op- og nedture og igen masser sjov, hygge børn hunde m.m

 

TiKtok er Idag den største søgemaskine på nettet, folk søger ikke længere på Google, men på TiKTok.

Herr anvender man hashtag og har adgang til videoer om alt fra mad til biler til coaching m.m

 

Mediet er i Danmark brugt af over 2 millioner Og vokser stadig. Store brands er allerede inde, og flere og flere tilkommer hver dag- mediet er Idag langt mere brugbart på mange fronter end sidste år og de finder konstant bedre måder virksomheder kan vækste på. Man skal bestemt med nu og nyde godt af deres algoritme

 

Elisabeth tager ud i Danmark og afholder workshopsJeg vil Idag fortælle jer om hvad man som iværksætter kan gøre for at vækste sin profil Og give en intro til at bruge mediet bedst muligt. Hvad der skal til for at en video får større sandsynlighed for succes og hvad man ikke bør. Samt give jer guide til start, og arbejds opgaver undervejs i denne workshop får i værktøjerne til at starte og 30 min sparring efter til at få svar på evt spørgsmål eller hjælp til TiKTok

Vejen til Viral: TikTok Marketing med Trafikal Twist

 • Elisabeth tager ud i Danmark og afholder TikTok workshops.

  I disse workshops (varighed 3-6 timer) går Elisabeth praktisnært til undervisningen, og taler ind i, hvordan man som iværksætter eller virksomhed kan gøre for at vækste sin profil. Desuden giver hun fif og tricks til, hvordan man bruger denne platform bedst muligt.

  Eksempelvis viser hun, hvad der skal til for at en video får større sandsynlighed for succes.

  Der vil være mulighed for arbejdsopgaver undervejs i workshoppen, således at deltagerne får de værktøjerne, der skal til at komme godt i gang. 

  Efterfølgende har deltagerne mulighed for at booke  30 min gratis sparring med Elisaberth.

 • Alle priser varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

  Foredragsholder er hjemhørende i Juelsminde, Jylland. Workshops inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  Såfremt der bookes to dage med oplæg/temadage eller at et oplæg/workshop placeres således at det ikke er rimeligt i fht. kørsel at nå til eller fra destinationen, aftales særskilte forhold. Ex. overnatning.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page