top of page

Daglig leder af Haderslev Frivilligecenter brænder for frivilligheden!

Hun går i dialog om hvad frivillighed er for en størrelse, og om hvordan man hvordan frivillighed kan anskues og anvendes.

 

Tina har to oplæg der henholdsvis henvender sig til unge mennesker samt virksomheder og personalegrupper.

 

Fokusset om frivillighed hos unge mennesker er en fantatisk mulighed for at gøre noget godt for sig selv, andre og endda tilføje noget til ens CV.

 

I dette oplæg tales ind i hvordan  unge mennesker kan møde frivilligeheden og hvad frivlligheden er for en størrelse.

 

 

 

 

 

 

Alene kan vi noget - sammen kan vi meget!

  • Tina Rosenkilde-Hansen er passioneret omkring frivillighed.

    Hun er igennem mange år formand for Høtte i Vojens. Hvor hun sammen med mange andre frivllige, samarbejder om en stor byfest, der årligt sætter Vojens på landkortet.

    Desuden har hun tidligere været en af tovholderne på organisatioen Ladies Circles nationale serviceprojekt for Mentorbarn i perioden 2018-2020.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Vojens, Sønderjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page