top of page

Det er Nete Kaasen’s ønske for dig!

... Hvis du ikke synes du allerede har det, så har du muligheden for at lave det.
Det kræver vilje og ansvar, men langt fra umuligt.

Nete har nemlig selv gjort det.

Næsten halvdelen af Nete’s liv har været præget af angst, depression og stress i en sådan grad, at det kostede en hjerneskade. Indtil den dag, hvor hun med sin nyfødte søn på armen, besluttede sig for, at dét liv gad hun ikke længere leve. Og så begyndte kampen.

Først ro. Så mental træning. Så uddannelse. ...Og virkeligt hårdt arbejde!

 

Eksempler på foredrag:

 • Lav et godt liv

En personlig beretning om vejen til bunden af livet og erkendelsen af, at et liv skal slutte. Og derefter vælge kampen og trin for trin lave det bedst mulige liv for sig selv. Foredraget er fyldt med vigtige remindere og indspark, som alle kan have gavn af at blive mindet om.

 • Tag ansvar for din egen trivsel

5 vigtige faktorer for at du har det godt. Nete giver et indblik i, hvordan du på din egen måde kan tage ansvar for at du trives og kan udvikle dig. Foredraget giver indblik og værktøjer til at lede dig selv til at have det bedre – også på dit arbejde. Uanset hvem din chef er.

 

 • Kom nu videre.

Med udgangspunkt i de logiske niveauer for udvikling, leder Nete dig igennem 6 trin der kan få dig videre i livet. Den røde tråd i forløbet er en case fra det virkelige liv, som handler om at være grundlæggende utilfreds med den nuværende tilstand, og pludselig finde den helt rigtige vej i livet.

 • En diagnose er ikke en dom!

Hvad vil det sige at leve med en diagnose, der på papiret kaldes en ”funktionsnedsættelse”? Nete blev som 40-årig diagnosticeret med ADD, men hun nægter at anerkende det som en ”funktionsnedsættelse”. Alle mennesker har ind i mellem nedsatte funktioner. Også mennesker der ikke har diagnoser. For det er ikke dét, det handler om. Det handler om, at når vi erkender vores vilkår, så har vi muligheden for at skabe det bedst mulige liv på trods af vores vilkår.

Har du andre ønsker til foredrag eller workshops indenfor det gode liv, personlig udvikling, trivsel og positiv psykologi, så tag fat i os.

Foredrag - Du skal have et godt liv

 • I dag er Nete medejer af virksomheden Zerius – People and Business, der har det som erklaret mål, at mennesker skal have det godt. Når de går på arbejde, og når de går hjem igen. Gennem ledelse, rekruttering og strategisk kommunikation, hjælper de virksomheder til bedre resultater, ved at løfte de mennesker, der arbejder i virksomheden.

  Nete lever og ånder for at inspirere andre til at lave et godt liv. Hun holder foredrag og workshops i virksomheder, foreninger og organisationer, og taler til både ledergrupper og strikkeklubber om hvordan det gode liv kan formes – privat og på arbejdsladsen.

  Alle foredrag er baseret på videnskab, formidlet gennem egne fortællinger og erfaringer og serveret med en god portion skæv humor, selverkendelse og et varmt glimt i øjet.

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Haderslev, Sønderjylland. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page