top of page

I Nadias workshops/foredrag kan hun komme ind på branding, kort fortalt:

  • hvorfor
  • hvordan
  • hvem
  • i hvilke sammenhænge.

 

Derudover vil hun tale ind i hvilke værktøjer virksomheder kan gøre brug af for at opbygge et stærkt brand. Nadia vil give eksempler på stærk visuel og grafisk identitet.

 

Til sidst lægger hun vægt på hvorfor en fremtidig kommunikationsindsats og målsætning er vigtigt for virksomheder at arbejde med. Det at have en overordnet linje i virksomheden betyder også, at man skal være tro mod sit brand. Konsistens er nøgleordet og det skaber vækst, hvis fundamentet er godt. 

Slutteligt vil hun altid stille skarpt på, hvad der er deltagernes problemstillinger og få det defineret."

Foredrag - Branding

  • Nadia Schmidt Larsen er indehaver af virksomheden Østerskovhus. Gennem billeder hjælper hun virksomheder med at skabe en visuel identitet online. Hendes virksomhed Østerskovhus har speciale i at arbejde med virksomheders kernefortælling og omsætte denne til en visuel identitet. 

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Haderslev, Sønderjylland. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page