top of page

Maria Thygesen fortæller om hvordan et komfortabel liv i den finansielle sektor pludselig blev skiftet ud med en iværksætter-rejse, hvor hun blandt andet har startet belysningsbrandet Rebello Decor. Det har betydet at familien har måtte sælge deres hus, bil og i det hele taget lægge deres livsstil totalt om.


 

Men hvorfor gør man det? Hvad er det, der driver en til at lave så store indgreb i ens liv?


 

Maria kommer ind på de op- og nedture, der har været med til at give hende styrken, i forhold til at være tro over for hendes mavefornemmelse.

 

Og så håber hun på at hendes indlæg, kan være med til at motivere andre til at lave nogle ændringer i deres liv, så de kan komme tættere på en følelse af fuldendthed og lykke.


 

"Gør det som DU drømmer om - og slip forventningerne i forhold til hvad andre mener du burde/skulle gøre"

Foredrag - Den vildeste iværksætter- og livsrejse!

  • Maria Thygesen er passioneret iværksætter og indehaver af Rebello Decor.

    Hele overskuddet sendes direkte videre til Hugs and Food i København, der er et værested for de allermest udsatte i samfundet, som Maria har en relation til via Ladies Circle (LC94), der også samler penge ind til foreningen.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Det eneste der pålægges er transportomkostninger f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, hvis det er +25 km. fra hendes bopæl. Maria er bosiddende i Virum, Nordsjælland. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page