top of page
Lykke Marianna Bak
 • Lykke Marianna Bak

  Bag enhver god beslutning...

   

  Du ved det godt.

  Du gør det bare ikke.

  Heller ikke de der bittesmå ting, som du ville elske at gøre,

  og som ville gøre livet en hel del sjovere.

  Måske er det at grine med dine børn, tage fat i den der gamle hobby, tro mere på dig selv, lade være med at tage ting personligt eller komme ud i naturen.

  Hvorfor sker der ikke altid noget, når vi forsøger at ændre ting i vores liv?

  Hvorfor venter mange af os indtil det er kroppen der siger fra?

  Vi er jordens mest intelligente væsener. Det burde da være nemt!

  Men der er en grund til, at vi mennesker gør som vi gør.

  Og der er en grund til at vi lader os selv køre ned med stress.

   

  Det ligger dybt i os.

  Så dybt at det påvirker vores celler.

  Men det ændrer ikke ved, at det alt for ofte føles som et nederlag at vide alt det man kan gøre, men så alligevel ikke lykkes med at gøre det.

  Du har ikke brug for mere viden. Du har brug for at kunne omsætte den viden du allerede har – og en lille smule forståelse for hvorfor du reagerer som du gør.

  Og der er en rigtig god grund til, at det ikke er så nemt, som det virker.

   

  I dette foredrag vil Lykke give dig de 5 skift der skal til, for at ændre både store og små ting – så de bliver en del af dig - inden du brænder ud.

  • Om foredragsholder:

   Mastercoach og hypnoterapeut, Lykke Marianna Bak

   Som tidligere konstabel i militæret, veteran og leder, kender Lykke til at være hårdfør, at tage sig sammen og finde løsninger – på ALT.

    

   Med hendes hårdførhed og uddannelse som coach, synes hun det burde være nemt at opnå hvad som helst. Men hun oplevede, at uanset hvor meget hun knoklede, så var der steder i hendes liv hvor hun ikke rykkede sig. Fx blev hendes tro på sig selv ikke bedre, hun kunne stadig ikke sig fra og hverdagen blev dulmet i SOME.

    

   Derfor satte hun sig for at finde en løsning på hvorfor vi mennesker ofte har både viden og ressourcer, men ofte ikke formår at sætte handling bag - i hvert fald ikke i længden.

   Hvorfor bliver vi ved med at klø på selvom stressen banker på?

   Og det er den løsning giver hun videre til dig, så du kan opleve den frihed og ro der opstår når dine ændringer følger dig med ind i din hverdag.

  • "Det med småt"

   Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

   Foredragsholder er hjemhørende i Midtjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  bottom of page