top of page

Lars har interesseret sig for frikorps Danmark og de danskere der gik tyskernes vej under 2. Verdenskrig siden 9-10 års alderen siden barnsben. 

Flere gange er Lars rejst til både Estland og Rusland for at se stederne hvor de danske frivillige deltog i kampe. På enkelte af turene har det været sammen med en tidligere frikorps mand. 

Den lange interesse har været medvirkende til at Lars har udgivet 5 bøger,  hvoraf de fire er omkring frikorps Danmark og den sidste er om Schalburgkorpset i Fredericia. 

Desuden er han også gennem årerne udarbejdet sig en stor samling af effekter efter danske frivillige. 

Foredrag - Frikorps Danmark og 2. verdenskrig

 • Der er ingen politisk agenda eller hyldest til de danskere der valgte tyskernes vej, det er udelukkende den historiske del der er interessant. 

  Foredraget er bygget op via Power point og tager cirka 2 timer inkl. pause.  

  Første del er omkring oprettelsen, uddannelse, indsats og retsopgøret. Ligeledes vil der blive fortalt om et vigtigt emne, nemlig danskere og krigsforbrydelser. 

  Andel omhandler ture til Rusland og Estland. 
  Undervejs vil der blive vist billeder. 


  Foredraget er for alle og vil blive fortalt så ung som gammel kan være med. 
  Der er mulighed for at stille spørgsmål.

   

   

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Randers. Midtjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page