top of page

Det handler om sundhed, og det handler om mennesker.

 

Anne-Lene afholder oplevelsesforedraget "Kan man hænge med hovedet og smile?" Her sætter hun sammen med deltagerne samtaler i gang, der ellers ikke ville have fundet sted.

 

Samtaler om trivsel, energi, og det , der giver mening.

 

Som deltager i dette oplevelsesforedrag får du øvelser og inspiration. Små ting, der giver stor effekt i hverdagen.

 

Det handler om energiskabende pauser, vejrtrækning og om at træne din hjerne til at mærke kroppens alarmsignaler, så du får mulighed for at reagere i tide.

 

Og øvelserne, dem får du med hjem.

Kan man hænge med hovedet og smile?

  • Anne-Lene står bag konceptet "Intelligent Posture” der indeholder stærke værktøjer i arbejdet med mental og fysisk sundhed. Hun beskriver sig selv og sit koncept således:  "For mig er fysisk og mental sundhed uadskillelige. Gennem mit arbejdsliv har jeg erfaret, at det for mange mennesker er en udfordring at finde balance i deres mentale og fysiske sundhed. Jeg interesserer mig for menneskers trivsel og sundhed som et hele. Jeg lærer mennesker at integrere viden og kompetencer om sig selv, så de rustes til at holde balancen fysisk og mentalt. Jeg arbejder med social bæredygtighed på alle niveauer i danske virksomheder, og sætter trivsel og mental sundhed på hverdagens agenda. Jeg har en sundhedsfaglig baggrund som specialist i bevægeapparatet, har autorisation som kiropraktor, og er master i positiv psykologi.

    I den verden vi alle kender i dag skal der præsteres og leveres. Tempoet kan være højt, både på arbejdspladsen og i fritiden."

  • Alle priser varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

    Foredragsholder er hjemhørende i Kolding, Sønderjylland. Workshops og foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

    Såfremt der bookes to dage med oplæg/temadage eller at et oplæg/workshop placeres således at det ikke er rimeligt i fht. kørsel at nå til eller fra destinationen, aftales særskilte forhold. Ex. overnatning.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page