top of page
Udsendt - en sygeplejerskes oplevelser fra felten.

 

Når forsvaret sender soldater ud til verdens brændpunkter, er de forpligtet til at sikre, at der er ordentlig medicinsk støtte til stede.

Når en naturkatastrofe eller en krig hærger, sender Røde Kors ofte deres felthospitaler ud for at forsøge at afhjælpe lidelsen.

 

Siden 2013 har Jacob været en del af disse indsatser, både i Afghanistan, Nepal, Irak, Kuwait, Sydsudan og Mali.

 

Otte udsendelser af kortere og længere varighed er det blevet til ind til videre. I sine foredrag vil han forsøge at dele nogen af de oplevelser han har haft med jer.

Det gør han gennem billeder som han har taget og gennem fortællinger fra de oplevelser han har haft.

Jacob vil tage jer med til de meget forskellige opgaver en sygeplejerske står med i felten, og han vil dele sorger og glæder, angst og kedsomhed med jer.

Jacob vil også fortælle om de ar på sjælen som er en nærmest uundgåelig konsekvens af at være de steder som han har været men også om den dybe tilfredsstillelse der kommer af at hjælpe andre mennesker og som er det der driver ham og andre som ham. Det er en tilfredsstillelse der ikke kan gøres op i penge.

Tro og etiske dilemmaer er en stor del af hverdagen, når man som sygeplejerske ikke kan hjælpe alle de steder man gerne vil.

Enten det drejer sig om at man med forsvaret er underlagt skarpe retningslinjer for hvem man må hjælpe og hvem man ikke må hjælpe, eller man som udesendt med Røde kors skal være 100% upartisk lige meget hvilke forbrydelser og uhyrligheder man stilles over for, har man igen og igen sin tro og sin etik i spil. I lyset af konflikten i Ukraine bliver disse etiske overvejelser super aktuelle.

 

 

Varigheden (1½ time) er kun vejledende og kan tilpasses efter aftale.

Udsendt - en sygeplejerskes oplevelser fra felten.

  • Siden 2013 har Jacob været en del af disse indsatser, både i Afghanistan, Nepal, Irak, Kuwait, Sydsudan og Mali.

     

    Otte udsendelser af kortere og længere varighed er det blevet til ind til videre. I sine foredrag vil han forsøge at dele nogen af de oplevelser han har haft med jer.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i København, Sjælland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page