top of page

Sønderjysk ivækrsætteri og passion for øl

risk Bryg har rødderne solidt plantet i den sønderjyske muld. Mere præcis i Bjerndrup hvor hærvejen snor sig forbi det lille hyggelige nanobryggeri.

 

Frisk Bryg består af Rasmus Hansen Frisk og Henrik Hansen. Deres rejse sammen startede med en udtalelse fra Henrik om, at franske vine er noget surt dags gammelt 'pis'.

 

Så hvordan har de to udviklet sig fra, at tale og smage franske vine til, at de to i dag har startet Aabennraa kommunes første bryggeri siden 1935 hvor de brygger lokaløl med smagen du kender bare bedre?

 

Interesserer du dig for en god historie om iværksætteri og ikke mindst fortællingen om hvordan det er, at starte en virksomhed fra bunden hvor alt fra renovering til den daglige drift er selv gjort så book Frisk Bryg til en underholdende fortælling om hvor de kommer fra, til hvor de er i dag.

Frisk Bryg

  • Frisk Bryg er en innovativ, energisk og spændende virksomhed.

    De tre indehavere Dennis, Henrik og Rasmus deler alle deres erfaringer med jer!

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Åbenrå, Sønderjylland. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page