top of page

”Tag Plads I Verden” er et foredrag der handler om, hvorfor vi, som samfund, ikke giver plads til dem som egentlig har en masse at byde på, men ikke rigtigt tør, at stå frem og vise sig, som dem de er. 

 

Når Mikkel tager ud og afholder foredrag, bliver i mødt at god energi, tænker om hvordan man skaber plads i verden og i vil helt sikkert gå hjem med en masse nye tanker til reflektion.

 

Mikkel Lund er født med  CP, hvilket betyder at hans arme og ben har svigtet ham. Han bruger derfor dagligt en elektrisk kørestol.

 

Mikkel ønsker at skabe et rum, hvor man kan tage en snak om, hvordan vi (som samfund) kan inkludere dem som ikke har nogen stor stemme, men som stadigvæk har et vigtigt budskab til os alle.

Foredrag - Tag plads i verden

 • Mikkel Lund er uddannet skuespiller med en karriere, der strækker sig over mere end 20 år, i teater, film, tv og reklamefilm.

  Han blev færdiguddannet fra ”The Solid Foundation Programme” på ”Liverpool Institute of Performing Arts” i 2002.

  Efterfølgende videreuddannede han sig i Danmark ved at studere hos Kenneth Carmohn, grundlæggeren af ”The Danish Film Actors Academy” i 2007.

  Mikkel Lund er bedst kendt for at spille titelrollen i Odense Teaters produktion "Elefantmanden", skrevet og instrueret af Therese Wiilstedt i 2015. 

  Desuden bør også nævnes rollen som "Thomas" i "Usynligt hjerte", instrueret af Laurits Flensted-Jensen i 2019.

  I 2019 udgav Mikkel sin debut EP "Built for Comfort", med 5 sange skrevet fra sin egen hånd. Musikken er et varmhjertet budskab til verden om, at alt er muligt, uanset dine omstændigheder.

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

  Foredragsholder er bosiddende i Charlottenlund, Sjælland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page