top of page

Styrk jeres fremtid med vækst og bæredygtig ledelse!

Få succes på fremtidens arbejdsmarked.

 

Bliv en del af en banebrydende og inspirerende foredrag, der hjælper jer med at navigere i den stigende efterspørgsel efter fleksibilitet og udnytte de nye muligheder.

 

Vi præsenterer jer for spændende og underholdende metoder, der vil placere jer forrest i kampen for bæredygtige CSR-initiativer.

Tina bygger på de nyeste trends og viser jer, hvordan I kan kickstarte jeres egen udvikling og integrere social ansvarlighed på en enkel, hurtig og visuel måde.

 

Hun vil tage jer med på en fascinerende rejse gennem historien om arbejdets udvikling og udforske den vigtige rolle, I kan spille i fremtiden. Men det stopper ikke der.

 

Tina kombinerer innovative metoder, underholdende øvelser og dybdegående diskussioner for at sikre, at I er rustet til at imødekomme fremtidens udfordringer og skabe stabilitet på arbejdsmarkedet.

 

Hvordan kan vi med fremtidsforskning imødekomme behovet for øget fleksibilitet på arbejdsmarkedet?

Dette svar vil Universal Futurist Tina give jer i dette helt nye og meget relevante foredrag.

 

Lad ikke denne enestående mulighed for at blive pionerer inden for bæredygtighed og HR gå jer forbi.

 

Tilmeld jer foredraget i dag og vær med til at forme jeres egen fremtid.

Foredrag - Styrk jeres fremtid med vækst og bæredygtig ledelse

 • Tina har fokus på (CSR) social bæredygtighed/ansvarlighed, "S'et i ESG", samt generel ekspertise inden for social inklusion, trivsel og ledelse.

  Tina har en særlig interesse i at løfte arbejdsglæden for alle i teamet. Hun har redskaber til livsmestring for folk i fleksjob.

  Tina yder rådgivning til arbejdsleder såvel som (fleksjob)ansatte.

   

  Tina (f. 1972) er (Universal Futurist) fremtidsforsker, forfatter til flere bøger og anerkendt foredragsholder. Hun har Campbell.dk hvor hun bruger sin karrierevejleder- og coachbaggrund. Hun har tidligere selv været ansat i et fleksjob i 12 år på Aalborg Universitet grundet sin børnegigt. Hun har siden 1999 været arbejdsleder for 7-9 ansatte og den baggrund bruger hun nu på CSR-området. Hun er bl.a. optaget som ekspert på agentsiden YouAndX.com, hvorfra hun holder futuristiske arbejdsglæde- og CSR-workshops.

  Tina bor og har virksomhed i Nordjylland.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page