top of page

Når Daniel bliver booket, kan du altid forvente et inspirerende, sjovt og lærerigt foredrag, hvor du som mellemleder/leder lære at fremstå mere selvsikker og troværdig, samt metoder til hvorledes du kan bruge dit kropssprog til din fordel, især i negative, hårde eller frustrerende situationer.

 

 

Personlig udvikling af dig som mellemleder

  • Daniel er uddannet oversergent i hæren og har været ansat i der siden 2011. Han har uddannet 8 hold værnepligtige, arbejdet og uddannet professionelle soldater på manuelt og mellemledere niveauet under ham. Derudover har han været gjort udenlands tjeneste i både Ukraine og Irak. Daniel har stor erfaring indenfor undervisning, uddannelse, samarbejde og ledelse og har i de sidste par år læst og uddannet sig i personligudvikling, positiv psykologi og kropssprog.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Åbenrå, Sønderjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page