top of page

"Håndværker i krig" - fortællinger fra Irak.

 

Carsten Lindholm er tidligere soldat med mange udsendelser i rygsækken blandt andet til Kosovo, Libanon og Irak

En af de ture han husker særdeles godt er turen til Irak i 2007.

 

"Jeg var 6 måneder som elektriker i Irak 2007. Vi blev ofte kaldt lukke/raket-holdet, da vi var det sidste hold i Basra og beskydning af raketter næsten dagligt".

Carsten er en fantastisk god fortæller og du kan glæde dig til nogle indsigter fra et langt arbejdsliv som soldat med svendebrev.

"Håndværker i krig" - fortællinger fra Irak.

  • Carsten er bosiddende i Bogense på Nordfyn. Han fortæller på klingende fynsk om sine oplevelser som håndværker i Irak.

    Carsten arbejder i dag som elektriker på den anden side af hegnet, men kan se tilbage på et langt liv som aktiv soldat med svendebrev.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Bogense. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page