top of page
Tina Rosenkilde-Hansen (til virksomheder)
 • Tina Rosenkilde-Hansen (til virksomheder)

  Alene kan vi noget - sammen kan vi meget!

   

  Daglig leder af Haderslev Frivilligecenter brænder for frivilligheden!

  Hun går i dialog om hvad frivillighed er for en størrelse, og om hvordan man hvordan frivillighed kan anskues og anvendes.

   

  Tina har to oplæg der henholdsvis henvender sig til unge mennesker samt virksomheder og personalegrupper.

   

  Fokusset om frivillighed hos virksomheder og personalegrupper, ligger sig i hvordan virksomheder med fordel kan tænke frivillighed ind deres organisation. Derfor tager oplægget til denne målgruppe i konceptet "adoptér en forening".

   

  Her tales ind i hvordan virksomheder kan samabejde og hjælpe lokale foreninger.

   

   

   

   

   

   

  • Om foredragsholder:

   Tina Rosenkilde-Hansen er passioneret omkring frivillighed.

   Hun er igennem mange år formand for Høtte i Vojens. Hvor hun sammen med mange andre frivllige, samarbejder om en stor byfest, der årligt sætter Vojens på landkortet.

   Desuden har hun tidligere været en af tovholderne på organisatioen Ladies Circles nationale serviceprojekt for Mentorbarn i perioden 2018-2020.

  • "Det med småt"

   Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

   Foredragsholder er hjemhørende i Vojens, Sønderjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  bottom of page