top of page

Billedligt kan dette foredrag vist bedst beskrives som en skål blandede bolsjer.

Nog-le er søde. Nogle er stærke.

Nogle er bitre mens andre bare er velsmagende. Hvis et
bolsje kan være morsomt - er der også nogle af dem.

 

Faktisk er der en hel del sjove fortælling blandet ind i foredraget.


Historierne stammer hovedsageligt fra min tid i Afrika, men også nogle få episoder
fra Indien sniger sig ind. De har ikke meget til fælles - måske ikke andet, end at jeg selv har oplevet dem, selv har været med.

 

Med Admiralens ord - I vil møde mennesker “fra vor samfundsstiges allerhøjeste top”. Politikere og andre kendte.

Selv en enkelt kongelig kan snige sig ind i fortællingerne.

Embedsmænd er også repræsenteret - herunder politiet. Men først og fremme vil I møde folk - som folk er flest (for nu at citere en kendt politiker). Dog ikke som folk er flest i Danmark -men som folk er flest i Afrika.


I skal ikke forvente at blive vidne til de store sindoprivende, historiske begivenhe-
der.

 

Til gengæld kan jeg godt love en rar og hyggelig stund. Længden på foredraget
bestemmer I selv - historier er der nok af.

Små og store historier fra godt 25 års arbejde med ulandsbistand

  • Rud er uddannet lærer fra Odense Seminarium (og senere erhvervsvejleder) og har bla. været observationsskolelærer, efterskolelærer og -forstander.

     

    Men har også nået at arbejde som ulandsfrivillig og Danida-rådgiver. ​ Han har være souschef i to år og senere chef for Mellemfolkeligt Samvirkes store frivilligeprogram i Zambia i tre år. Derefter landekoordinator for MS i Botswana, men også Danidas repræsentanter og Danmarks Konsul i samme land. ​ Senere blev han Fuldmægtig i Danida (i Udenrigsministeriet i København) og Bistandsråd på Ambassaden i Nairobi i Kenya - (nåede også en kort periode som Bistandsattache på Ambassaden i New Delhi, Indien) Derefter var Rud Chefrådgiver i det kenyanske Undervisningsministeriums afdeling for specialundervisning og senere selvstændig udviklingskonsulent.

    Arbejdslivet (som fuldtidsansat) sluttede med stillingen som Efterskoleforstander i Vestjylland, men blev afterfulgt af et deltidsarbejde som Cambridge Presenter i Danmark (for University of Cambridge) og supervisor af eksamener i “Cambridge English” i Jylland og på Fyn.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Ansager, Vestjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page