top of page

Mænds mentale sundhed lider under et pres fra de overmaskuline normer, som desværre stadigvæk er de dominerende. Men der er nye tider på vej, og Per går forrest i kampen for ”mandefrigørelse”.

 

Per Nørbo hjælper følsomme, bløde, blide, sensitive, sansestærke mænd til at finde deres ståsted i verden og opnå mere anerkendelse.

 

Per er forfatter til bogen Sansestærk – Den nye tids mand. Bogen gør op med machokulturen og giver et befriende alternativ til at være ”en rigtig mand”.

 

I 2014 fandt Per på ordet Sansestærk, som et alternativ til særligt sensitiv. Fordi der i den verden manglede en positiv betegnelse, som mænd i højere grad kan vedkende sig.​​

 

Du får blandt andet svar på:

 

 • Hvad siger forskningen om at være særligt sensitiv eller sansestærk?
 • Er det rigtigt, at det er normalt?
 • Lugter sansestærke mænd bedre end andre mænd?
 • Hvorfor har ”rigtige mænd” deres helt egen væskebalance?
 • Hvad kan du gøre for at forbedre din mentale sundhed?
 • Hvem er den nye tids mand? Og hvem er de nye helte?​

 

Foredraget henvender sig til følsomme, bløde, sensitive, sansestærke mænd og deres partnere, forældre, søskende og kollegaer.

Foredrag - Hvem har lyst til at blive kaldt en tøsedreng?

 • ”Jeg kan på det varmeste anbefale Per Nørbo som en professionel foredragsholder, med god kontakt til publikum, et autentisk nærvær og perfekt timing og tilrettelæggelse af indholdet med både spontanitet og visuelle virkemidler."


  Hanne Rønberg, Bibliotekar, Kolding bibliotek

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Vejle. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page