top of page
Kjeld D. Thaisen

Kjeld D. Thaisen

Livet som ambulanceredder.

Kjeld vil gennem sit foredrag give jer et billede af livet som ambulanceredder på døgnvagt, i henholdsvis England, Israel og Danmark, udviklingen over 32 år, fra simpel førstehjælp/transport til avanceret behandling og medicinering. Deri er der bla. lidt om hvilke påvirkninger de forskellige oplevelser har haft, lidt om hyppigt forekommende sygdomme/ulykker/uheld. Vi får en snak om hvordan ulykker/uheld forebygges.De sidste 2 års Corvid-19 kamp i Præhospitalets verden.Vi taler lidt om forskellen på at arbejde indenfor den præhospitale verden henholdsvis, England, Israel og Danmark.
Hvordan er det at drive en virksomhed med 25 ansatte ved siden af jobbet som ambulanceredder er der nok timer i døgnet, og hvordan kombinere man det at være arbejdsgiver og ansat.Jeg skræddersyr foredraget, og sørger for, at I får det optimale udbytte uanset om I er en stor eller lille virksomhed/institution.I er i centrumI foredraget tager jeg udgangspunkt i jeres rammer og hverdag, min erfaring er at det gør foredraget virkelighedsnært for jer.
 • Om foredragsholder:

  Kjeld Thaisen har mere end 25 års erfaring inden for ambulance og livredning.

  Gennem et langt arbejdsliv har han rejst rundt i verden og oplevet utrolig mange ting, som de fleste mennesker slet ikke kan forestille sig.

   

 • "Det med småt"

  Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Glesborg, Midtjylland.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

bottom of page