top of page

Kærlighedens 5 sprog - en workshop

Denne workshop er for dig/ jer, der er nysgerrig på at have et godt forhold til dig selv, dine nære relationer, din partner.

 

Du vil under denne workshop få en forståelse af hvorfor kærlighedens 5 sprog er givende, og bliver ved med at give.

 

Du får dine helt egne kort, til at bruge med det samme.  Sammen med Kirsten Hylleberg finder vi dit foretrukne kærlighedssprog – det kan give nogle gode aha oplevelser. (flere kan næsten ikke vente med at komme hjem og bruge dem)

 

Den dybde der opstår, når man anvender kærlighedens 5 sprog, er helt særligt.
Kirsten giver eksempler på alle 5 sprog og hvad det har givet, både i  private relationer og fra dengang hun implementerede det i en virksomhed for 40 borgere, personale, ledere, studerende, med stor succes.

 

Som deltager i denne workshop får indsigt i hvad det er der er på spil, når man ikke får sit kærlighedssprog opfyldt. (Du får desuden Kirstens egen erfaring, fra dengang hun for vild i sit parforhold) Det er vildt, hvad det kan bringe frem i os mennesker.

Det er Kirsten hjertevejleder uddannelse der bruges her. Det er ganske særligt, at få det indblik.

 

Kærlighedens 5 sprog, er både sjov, givende, let, glædesfyldt og den forståelse for hinandens sprog er så spændende. Det giver dybde og kan mærkes på krop og sjæl.

 

Jeg tager altid udgangspunkt i dine behov, og forventningsafstemmer ved hver booking.

 

Jeg har lavet flere podcast om Kærlighedens 5 sprog, de ligger på Spotify, søg på Kirsten Hylleberg.

 

Workshop om Kærlighedens 5 sprog

 • Kærlighedens 5 sprog, er både sjov, givende, let, glædesfyldt og den forståelse for hinandens sprog er så spændende. Det giver dybde og kan mærkes på krop og sjæl.

  I denne workshop tager Kirsten Hylleberg altid udgangspunkt i dine behov, og forventningsafstemmer ved hver booking.

  Bonus

  Kirsten har lavet flere podcast om Kærlighedens 5 sprog, de ligger på Spotify, søg på Kirsten Hylleberg.

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

  Foredragsholder er hjemhørende i Roskilde. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

  Såfremt der bookes to dage med oplæg/temadage eller at et oplæg/workshop placeres således at det ikke er rimeligt i fht. kørsel at nå til eller fra destinationen, aftales særskilte forhold. Ex. overnatning.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page