top of page

John Jørgensen har sejlet on/off på de syv verdens have i snart 50 år. Hvor blandt andet Grønland, Østkysten og Sydpolen har været af stor betydning. 

John har efter mange år utrolig mange oplevelser og erfaringer med i vadsækken, hvor han kan byste sig af at være uddannet kok og hovmester.

 

Og i 2012 blev han også færdig uddannet som skibsfører. 

Indtil 2016 sejlede han på vindmølleskibe, hvor han gik på pension.  

Alt ind i mellem har John også fisket ud fra Esbjerg, arbejdet både på havnen og i slagteri, været buschauffør, garveriarbejder og meget mere. 

Alt i alt et langt og spændende arbejdsliv, som John med indlevelse og store fortælleregenskaber beretter om i sine foredrag. 

Foredrag tilpasses jeres behov og ønsker, hvad enten I er nysgerrige på sejlads ved Sydpolen eller et langt arbejdsliv, hvor John har fulgt sit hjerte og strømmen. 

Foredrag - Passioneret sømand af hjertet

  • John Jørgensen er en passioneret pensioreret sømand, der fortæller farverige historier om et langt liv til søs.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Svendborg, Fyn.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page