top of page

Alle kender ordet og har en idé om, hvad det betyder. Men beder du folk om at forklare det, så vil de fleste komme i vanskeligheder. Måske har du hørt en definition fra nogen, der (ligesom mig) påstår at vide noget om det. Måske har du din egen forståelse af, hvad det er.

 

Uanset dit kendskab til det vil du gå fra foredraget med følgende:

 

 • Kendskab til en række forskellige former for innovation.

 • Mit bud på hvordan innovation kan forstås, og hvordan det med fordel kan defineres på forskellige måder afhængigt af, hvad vi ønsker at opnå med det.

 • Inspiration til hvordan I kan komme igang med at arbejde aktivt med innovation både strategisk, taktisk og operationelt.

Foredrag - Innovation, hvad er det?

 • Jacob er uddannet produktionsingeniør og har en dyb passion for innovation.

  Hvis man følger med på Jacobs LinkedIn profil, så opdager du garanteret en masse nye vinkler og tænker, om hvordan man kan gribe nytænkning og innovation ind i din virksomhed og hverdag.

   

  Jacob har to foredrag han tager ud med - men han tilpasser gerne til jeres behov.

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Kolding, Sønderjylland. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page