top of page

ER DU OGSÅ NYSGERRIG PÅ HVAD MÆND SNAKKER OM I OMKLÆDNINGSRUMMET?

 

Så bør du overveje at invitere Mandepanelet v/ Sexolog og Lifecoach Helle Tornhøj forbi til en spændende oplægsaften, hvor Helle er vært for en åben dialog om hvad der rører sig hos mændende.

 

Helle tager publikum med på tur  ind i mændenes hjerner, drifter og lyst.

 

For offentlig skue debatterer mandepanelet bestående af fem kompetente, snakkesalige og karismatiske mænd publikums spørgsmål.

 

Der må spørge om ALT, intet er for lavt, privat eller primitivt og spørgsmålene er anonyme og bliver lagt i en hat.

 

Som facilitator bringer Helle Tornhøj mandepanelet spørgsmålene, en efter en. Du kan forvente at blive overrasket, forbløffet, forarget, får grint og bliver meget klogere på mænd i løbet af aftenen.

 

Efter panelet er der planlægges det ofte således, at der er mulighed for at blive hængende til et glas vin eller en cocktail og en snak med mandepanelet.

Mandepanelet: Invitere til debat med mandlige gæster

  • Helle Tornhøj Hansen er uddannet sexolog og lifecoach og hun har fokus på lethed, livsglæde og leg.

    Helle er passioneret omkring sit "Mandepanel" hvor hun sammen med dig, finder de rette mandelige kandiater til en spændende aften, hvor der publikum kan stille spørgsmål og få svar på, hvad der egentlig sker i omklædningsrummet.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil sige at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

    Foredragsholder er hjemhørende i Odense på Fyn.  Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

    Såfremt der bookes to dage med oplæg/temadage eller at et oplæg/workshop placeres således at det ikke er rimeligt i fht. kørsel at nå til eller fra destinationen, aftales særskilte forhold. Ex. overnatning.

    Til Helle Tornhøj Hansens "Mandepanel"-aftener skal der yderligere tages højde for lokale og koncept. Hør nærmere ved at kontakte Foredrag i Fokus på +45 41 27 66 33.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page