top of page

I foredraget ’skilsmisse i børnehøjde’– vil Gitte fortælle om hendes egne oplevelser, udfordringer og senfølger, livsvilkåret som skilsmissebarn, har ført med sig.

 

Igennem foredraget blander egne oplever og erfaringer, med sin ekspertviden fra mange års erfaring i arbejdet med skilsmissebørn/unge og deres familier.

 

Gitte bevæger sig igennem overskrifter som; at bygge bro, livsvilkår, følelser, konflikt, ansvar, det nye og det gamle, når alting går i stykker, relationer, betydningsfulde andre, senfølger (skilsmissebørn bliver også voksne) og vigtigheden af at tale om skilsmisse.

 

”Det er aldrig for tidlig eller for sent, at tale om skilsmisse med børn”

”Det er almindeligt, men gør stadig ondt”

 

To af de sætninger Gitte ofte udtaler, når hun taler om skilsmisse.

 

Gitte giver nogle bud på hvordan du kan tale med skilsmissebarnet (uanset alder) om det nye livsvilkår det flytter med, når forældre vælger at blive skilt.

 

Du vil også få ideer og perspektiver, du kan bruge i din egen skilsmisse eller med de skilsmissebørn du omgiver eller arbejder med. Vi møder alle et skilsmissebarn.

Foredrag - Skilsmisse i børnehøjde

  • Gitte er multipassioneret når det handler om trivsel og udvikling af mennesker og relationer.

    Uddannelser af forskellig slags og egen personlig udvikling, er den stærke kombination som Gitte står på og fra det ståsted hun kigger nysgerrigt ud i verden.

    Gitte er i sit arbejde optaget af det der virker, og at fejre de små og store succeser vi oplever i livet. Men hun er også fortaler for, at vi skal snakke om det der er i livet og også det der bøvler og det der er svært. Ingen kan gå igennem livet uden at mærke smerte, og for Gitte er der et fokus på, hvordan vi håndtere livssmerten, hvad vi lærer af den og hvordan vi skaber vores egen hverdagstrivsel.

  • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer

    Foredragsholder er bosiddende i Charlottenlund, Sjælland. Foredrag inden for en  radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page