top of page

Business Model Canvas

 

Hvad er Business Model Canvas, og hvad kan I bruge værktøjet til? Dette foredrag er til jer, som måske går med tanker om at bruge Business Model Canvas i jeres virksomhed. Det har potentiale til at være en fantastisk værktøj, der skaber overblik over jeres forretningsmodel og forståelse for sammenhængen i jeres virksomhed på tværs af forskellige fagdicipliner.

 

I får

 • en grundig introduktion til hvad BMC’en kan bruges til

 • gennemgang af forskellige typer af forretningsmodeller forklaret ud fra modellen

 • inspiration til at integrerere BMC’en med de arbejdsværktøjer og modeller I bruger i forvejen.

 

Business Model Ontologi - En metode til forretningsudvikling (Foredrag 3)

 

Der er mere til BMC’en end bare det hvide A4 ark. Da Alexander Osterwalder og Yives Pigneur, startede deres undersøgelser af, hvad en forretningsmodel er, var det med henblik på at udvikle en ny måde at forretningsudvikle på. Både for start-ups og i etablerede virksomheder. Denne nye metode kaldte de Business Model Ontologien. Hvis I har besluttet, at I skal seriøst igang med at udvikle jeres forretning, så er det her foredraget for jer.

 

I får

 

 • en grundig indføring i hvad Business Model Ontologien er, og hvordan metoden adskiller sig fra traditionelle forretningsplaner

 • et overblik over de forskellige værktøjer som metoden indeholder og konkrete forslag til, hvordan I kommer i gang med at bruge dem

 • konkrete eksempler på hvordan I tester nye forretningsidéer.

Foredrag - BMC - Et fælles sprog til forretningsudvikling

 • Jacob er uddannet produktionsingeniør og har en dyb passion for innovation.

  Hvis man følger med på Jacobs LinkedIn profil, så opdager du garanteret en masse nye vinkler og tænker, om hvordan man kan gribe nytænkning og innovation ind i din virksomhed og hverdag.

   

  Jacob har to foredrag han tager ud med - men han tilpasser gerne til jeres behov.

 • Alle priser på foredragsholderne er fra-priser. Det vil siger at den pris du ser på siden her, er udgangspunktet. Priserne varierer fra arrangement til arrangement, og afgøres blandt andet på indhold og antal publikummer.

  Foredragsholder er hjemhørende i Kolding, Sønderjylland. Foredrag inden for en radius af 25 km er uden mérberegning. Ved transport over 25 km og ved f.eks. betalingsbro, færge eller lignende, pålægges dette foredragsudgiften. Hør nærmere ved booking.

Send os din forespørgelse på foredrag og emner her:

Telefon: + 45 41 27 66 33 - Få professionel rådgivning

bottom of page